Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La confesión de la pareja de Ayuso desmonta las mentiras de la Comunidad de Madrid
El plan del Gobierno para indemnizar a las víctimas de abusos agita la Iglesia
Opinión - El pueblo es quien más ordena todavía. Por Rosa María Artal

Els organitzadors de “Casa nostra, casa vostra” demanen al Govern un gran pacte social per la migració

Puigdemont rep als organitzadors de 'Casa nostra, casa vostra' a la Generalitat

elDiario.es Catalunya

Els organitzadors de la campanya “Casa Nostra, Casa Vostra” s'han reunit, després de la manifestació que va acollir dissabte mig milió de persones, amb el president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont. A la trobada s'ha acordat impulsar un pacte social de país que treballi per la migració i el refugi. “Hem proposat fer un front comú tots plegats per arribar fins on sigui necessari per a acollir a les persones que ens estan esperant a les fronteres d'Europa”, ha explicat un dels organitzadors de la campanya, Ruben Wagensberg, a la sortida de la Generalitat. L'objectiu és trobar solucions i mecanismes per fer efectiu l'acolliment de persones refugiades que encara no han arribat i també millorar les condicions de vida de les que ja són a Catalunya.

Puigdemont s'ha compromès a tirar endavant un front comú entre institucions, entitats i ciutadania. Els organitzadors de “Casa nostra, casa vostra” han valorat positivament el compromís del govern català i esperen que “això es tradueixi en fets”. El president els ha assegurat que es tornaran a reunir en un futur, tot i que encara no hi ha cap data concreta.

A la reunió també hi han assistit altres membres del govern català, com Neus Munté, Dolors Bassa, Raül Romeva, Meritxell Borràs o Toni Comín.

Etiquetas
stats