Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Dimiteix i deixa el seu escó Gerard Bargalló, diputat de Catalunya Sí que es Pot per Tarragona

Gerard Bargalló ha presentat la seva dimissió aquest divendres / Tarragona21

EFE

Barcelona —

El diputat de Catalunya Sí que es Pot per Tarragona Gerard Bargalló, membre de Podem, ha dimitit aquest divendres i ha deixat el seu escó, que ocuparà ara Hortènsia Grau (ICV), segons informa el grup parlamentari en un comunicat. A les 9 del matí Bargalló ha presentat la seva dimissió i ha tornat la seva acta de diputat, decisió que ha pres una vegada que s'ha constituït la Mesa de la cambra catalana i l'“estabilitat” de la institució “està assegurada”.

L'escó de Bargalló l'ocuparà Hortènsia Grau, que havia estat ja diputada en les dues anteriors legislatures per ICV-EUiA. Segons fonts de Podem, la decisió de Bargalló es produeix després d'unes setmanes “dures”, arran de la publicació a principi d'aquest mes d'un article en un mitjà de comunicació que assegurava que havia cobrat l'atur durant dos anys de manera fraudulenta, entre el 2003 i el 2004.

Davant d'aquesta informació, el ja exdiputat va assegurar que havia tornat els diners i que la seva situació està normalitzada.“(Bargalló) ha portat malament l'exposició mediàtica, no és una persona acostumada als mitjans, és un ciutadà corrent i no comptava haver de lidiar amb aquest nivell de sobreexposició, de crítiques i de pressió, i ha preferit apartar-se”, asseguren aquestes fonts.

Etiquetas
stats