Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Imputat el líder del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, en el cas Mercuri

El líder del PSC a Barcelona, Jaume Collboni

elDiario.es Catalunya

La jutge que instrueix el cas Mercuri, amb epicentre a Sabadell i en l'administració de l'exalcalde del PSC, Manuel Bustos, ha cridat a declarar el cap de files dels socialistes a Barcelona, Jaume Collboni, com a imputat per un suposat delicte de tràfic de influències. La magistrada considera que Collboni podria haver pressionat els membres del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC) perquè concedissin una llicència televisiva a Nicola Pedrazzoli, empresari del sector televisiu i que també ha estat imputat en la mateixa interlocutòria.

Els dos encausats han de declarar el proper dijous dia 9 davant la jutgessa d'instrucció de Sabadell, per donar la seva versió dels fets, segons ha explicat en un comunicat la plataforma Sabadell Lliure de Corrupció, que es presenta com a acusació particular en el cas Mercuri. Les imputacions del regidor socialista i de l'empresari audiovisual, propietari de Canal Català, s'han produït en el marc de la investigació de la peça 29, on la jutgessa tracta d'aclarir la concessió de canals de TDT. Segons una conversa enregistrada per la policia l'exalcalde Bustos i en possessió de la jutge, aquest li hauria promès Pedrazzoli intercedir per ell perquè pogués aconseguir una llicència de televisió d'àmbit autonòmic.

Etiquetas
stats