Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Jéssica Albiach dimiteix de la direcció de Podem Catalunya

La diputada Jessica Albiach dimiteix

elDiario.es Catalunya

0

La diputada de Catalunya Sí que es Pot, Jéssica Albiach, deixa la direcció de Podem Catalunya. La dimissió, presentada aquesta setmana per Albiach -que va de número 12 a la llista d'Íñigo Errejón a les primàries de la formació lila-, ha estat aprovada dissabte pel Consell Ciutadà.

Durant la reunió del Consell de Podem també s’han votat altres canvis que afecten l’organització i que han estat proposats pel secretari general de Podem, Albano Dante, com ara apartar Marc Bertomeu, Jesús Sánchez i Alba García, que deixaran de formar part del Consell de Coordinació Executiu.

Segons un comunicat difós per Podem Catalunya, els canvis “tenen la finalitat de millorar el funcionament de l’organització per tal d’encarar els reptes polítics dels propers mesos”. Un d’aquests reptes és precisament la gestió del nou espai polític Un País En Comú. En el mateix comunicat la formació afirma també que “confia en que aquesta reestructuració estigui a l'alçada dels següents escenaris que Podem haurà d'afrontar”.

Amb els canvis aprovats aquest dissabte, el nou Consell de Coordinació Executiu queda composat pels següents membres: Albano Dante, Joan Giner, Ruth Moreta, Enver Aznar, Noelia Bail, Laura Haba, Andreu Escobar, Alberto Quiñones y Gertrudis Conde.

Etiquetas
stats