Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

L'home que va amenaçar de mort Carles Puigdemont demana perdó: “Va ser un acalorament”

Puigdemont ha acceptat les disculpes de l'home que el va amenaçar

elDiario.es Catalunya

“Tema tancat”. Així s'ha expressat el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, després d'escoltar les disculpes públiques de Jorge Fernández, l'home que a través de Facebook va amenaçar-lo amb posar una bomba al seu cotxe oficial. “Va ser un acalorament”, ha assegurat Fernández en declaracions a Rac-1.

Fernández va amenaçar Puigdemont dissabte passat amb aquest text que va enviar al president a través de Facebook: “Valent fill de puta, t'arribarà l'hora molt aviat. Tens al poble català dividit i tu cada vegada més diners a la cartilla. Una bomba sota el teu cotxe, alerta. Els 'països catalans' no existeixen, subnormal”.

L'home ha assegurat que “després de fer les declaracions per Facebook ho vaig pensar amb tranquil·litat i em vaig penedir”. “Tinc molt afecte a Catalunya. No sóc cap terrorista. No fumo, no bec, faig esport. Va ser un acalorament. Vull demanar disculpes al poble de Catalunya”, ha afegit.

Ràpidament, el president ha acceptat les disculpes i ha dit a Twitter: “En amenaçar vaig dir que era un covard. Avui ha estat valent i ha tingut el coratge de demanar perdó públicament. Li ho agraeixo. Tema tancat”.

Etiquetas
stats