Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El PP català diu que la llei de referèndum dibuixa “una Catalunya a mig camí entre Corea del Nord i Veneçuela”

El PP catalán critica la "instrumentalización política" de la Generalitat de la huelga de trabajadores en El Prat

Europa Press

El portaveu del PP al Parlament de Catalunya, Alejandro Fernández, ha assegurat en una entrevista a COPE que les filtracions de la llei del referèndum apunten a “una Catalunya a mig camí entre Corea del Nord i Veneçuela”.

Fernández ha expressat que, encara que no es coneix la llei amb la qual el Govern vol “instrumentalitzar” el referèndum, el difós a través dels mitjans de comunicació perfila una Catalunya “sense separació de poders”.

En tot cas, el portaveu popular ha assegurat que no hi haurà referèndum l'1 d'octubre i que no es repetirà un nou 9-N a Catalunya, però que caldrà veure “quina és la perfomance alternativa” que fan “els pobles catalans”, sobretot, en els “pobles d'interior”.

Fernández ha assenyalat que aquest moviment està destinat “al fracàs” perquè “no té el suport” dels sectors de “la societat en les urbs”. En aquest sentit, ha insistit que no “tindran urnes”, “ni centres públics” on votar com va passar el 9-N.

Respecte a les declaracions d'alguns líders de la CUP en què assegurar que ja compten amb urnes preparades i un cens, Fernández ha reconegut que no els preocupa “massa”. “No és tan fàcil amagar unes urnes. Les investigacions estan a càrrec de les forces de seguretat per si hi hagués partides ocultes destinades a pagar tot això”, ha afegit el popular.

Etiquetas
stats