Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Una denuncia de la extrema derecha lleva al límite al Gobierno de Sánchez
Crónica - El día que Sánchez se declaró humano. Por Esther Palomera
Opinión - El presidente Sánchez no puede ceder

Serra (CUP) celebra que hi hagi “propostes” dins d'ERC perquè Mas s'aparti

La diputada de la CUP Gabriela Serra

EUROPA PRESS

Barcelona —

La diputada de la CUP al Parlament Gabriela Serra ha celebrat aquest dijous que “està havent-hi algunes propostes, fins i tot ara”, dins d'ERC perquè Artur Mas faci un pas al costat i no sigui el candidat a la Presidència de la Generalitat de Junts pel Sí.

En declaracions a RNE, ha subratllat que “dins fins i tot d'ERC estan havent-hi persones, com el diputat Joan Tardà, que estan demanant que Mas faci un pas al costat”, i ha dit que tant de bo aquestes veus s'haguessin escoltat fa un mes.

Sobre la reunió que mantindran la CUP i JxSí, ha assenyalat: “Pot ser que avui pugui haver una proposta nova i puguem avançar i evitar les eleccions”, però ha dit que si JxSí manté a Mas com a candidat, la reunió durarà poc.

Serra ha assegurat que la CUP ha fet moltes propostes per arribar a un pacte, ha lamentat “els termes insultants en què Mas va fer la roda de premsa” de dimarts i ha dit que ara és JxSí qui ha de moure fitxa.

La diputada ha negat que la CUP s'hagi trencat, ja que ha dit que si hi ha tensions és perquè “ha estat un debat folklòric ni superficial, sinó seriós i profund”, i ha minimitzat la dimissió d'Antonio Baños assegurant que l'organització és més que una o dues persones.

Etiquetas
stats