Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Mas demana a l'Estat que aparqui el seu “orgull imperial”

Mas, aquest matí durant la tradicional ofrena floral de la Diada marcada pel 27S

elDiario.es Catalunya

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha llançat un missatge clar i directe a l'Estat després de la massiva manifestació de la Diada. Mas ha reclamat a l'Estat que abandoni el seu “orgull imperial” i la seva “miopia política” i que deixi de tractar “com delinqüents” els sobiranistes. “Poseu les lleis al servei del diàleg i de la democràcia, i si alguna vegada cal canviar-les entre tots no passarà res. No s'acabarà el món”, ha demanat Mas.

Un any més, i ja en van quatre, l'independentisme ha près Barcelona per reclamar un avenç definitiu del procés sobiranista. Aquest any ho ha fet en un context especial, en plena campanya electoral per a les eleccions catalanes del pròxim 27 de setembre. Malgrat dir que parlava com a president de la Generalitat i no com a candidat de Junts pel Sí, Mas ha afirmat que “al carrer s'influeix però a les urnes es decideix”.

Mas, en una declaració institucional al Palau de la Generalitat després de reunir amb els organitzadors de la Via Lliure de la Meridiana, els presidents de l'ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Quim Torra, ha destacat “l'orgull, confiança i il·lusió” que genera la multitudinària concentració independentista.

“Ens sentim recolzats per les mobilitzacions en el nostre treball de dur a terme el procés. Qualsevol nació del món té dret a decidir el seu futur”, ha afegit Mas.

Etiquetas
stats