Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El director del 112 se suma al dels Mossos i també dimiteix

L'exdirector del 112, Frederic Aran

elDiario.es Catalunya

/ EFE —

El director del servei d'emergències 112, Frederic Aran, també ha dimitit del seu càrrec a la conselleria d'Interior per lleialtat a l'exconseller Jordi Jané, que va renunciar divendres passat. La renúncia del responsable del telèfon d'emergències 112 se suma a la que aquest dilluns va formalitzar el director de la Policia, Albert Batlle, que serà substituït per Pere Soler.

Aran es va reunir ahir a la nit amb el nou conseller d'Interior, Joaquim Forn, i li va comunicar la seva dimissió per motius personals i professionals i per lleialtat a Jané -de l'ala moderada del PDeCAT- que el va nomenar fa poc més de dos anys, després que aquest abandonés el Govern divendres passat, a dos mesos i mig de la data anunciada per l'Executiu català per a la celebració del referèndum de l'1 d'octubre.

Els abandonaments de tots dos alts càrrecs s'emmarquen en les discrepàncies en el si de la Generalitat de consellers i alts càrrecs amb l'estratègia d'anar fins al final amb el referèndum que han emprès el president Carles Puigdemont i el vicepresident Oriol Junqueras.

Etiquetas
stats