Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda busca reconstruirse ante el nuevo ciclo político
El PP de Ayuso bloquea la investigación de los negocios de su pareja
Opinión - 'Un español cuenta algo muy sorprendente', por Isaac Rosa

Les poblacions on governa la CUP voten més tot i la crida a l'abstenció

La CUP va fer una crida a l'abstenció al 20-D

Oriol Solé Altimira

La CUP, que encara la setmana decisiva per decidir si investeix a Artur Mas o força unes noves eleccions catalanes al març, va cridar als seus votants i simpatitzants a abstenir-se aquest 20-D. No obstant això, la participació augmenta en els municipis on els cupaires són al govern.

Badalona, on la CUP forma part de la confluència d'esquerres Guanyem Badalona que després d'un pacte d'esquerres va arrabassar l'alcaldia a Xavier García Albiol, registra a les 18 h. un augment de gairebé 4 punts en la participació respecte 2011.

A Sabadell, població del cinturó metropolità de Barcelona on la CUP (integrada a la Crida per Sabadell) governa amb ERC i ICV, la participació puja 3,4 punts.

A la demarcació de Girona (un dels feus de l'independentisme), la CUP governa en set poblacions petites, de menys de 5.000 habitants. A Viladamat la participació és un 0,2 menor que el 2011, però a la resta de pobles hi ha pujades. Per exemple, a Mieres es registren 13 punts més de participació, i a Celrà set.

Etiquetas
stats