Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El ataque limitado de Israel a Irán rebaja el temor a una guerra total en Oriente Medio
El voto en Euskadi, municipio a municipio, desde 1980
Opinión - Vivir sobre un polvorín. Por Rosa María Artal

Carlet torna a tindre una alcaldia socialista 30 anys després

Lola Navarro i Maria Josep Ortega han escenificat el relleu en l'alcaldia.

Toni Cuquerella

0

Carlet torna a tindre a una socialista en l'alcaldia 30 anys després de cedir la vara de comandament. Aquesta recuperació l'ha aconseguida a través de Lola Navarro, qui dóna el relleu a la qual ha sigut durant 6 anys alcaldessa, Maria Josep Ortega, de Compromís.

En el ple municipal en el qual es va produir el relleu en l'alcaldia en compliment del pacte de legislatura entre PSPV i Compromís va ser present la secretària general del PSPV-PSOE de la província de València, Mercedes Caballero, qui ha subratllat que “Lola Navarro encarna la defensa del municipalisme i feminisme, dos dels eixos que han de guiar la transformació que demanda la nostra societat”. En les últimes eleccions municipals el PSPV va doblegar el nombre d'edils a l'Ajuntament de Carlet després d'aconseguir dos representants més.

En el seu comiat Maria Josep Ortega destacava que el relleu complia “la paraula donada” i agraïa el treball realitzat durant els seus sis anys d'alcaldessa als seus companys de formació, de la mateixa manera que desitjava sort a la nova primera edil de Carlet.

Etiquetas
stats