Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Israel se prepara para una ofensiva en Rafah mientras el mundo mira a Irán
EH Bildu, una coalición que crece más allá de Sortu y del pasado de ETA
Opinión - Pedir perdón y que resulte sincero. Por Esther Palomera

L'alcalde de Rocafort (Cs) treu urbanisme a una regidora del PP i l'ofereix a Vox, que el rebutja

Guillermo José i Susana Martínez.

Toni Cuquerella

0

Un dels pocs governs de dretes amb alcaldia de Ciutadans en la Comunitat Valenciana viu aigües regirades. Es tracta del govern local de Rocafort, després que l'alcalde Guillermo José (Cs) haja destituït la regidora d'Urbanisme del PP, Susana Martínez, per “pèrdua de confiança” per “seriosos errors” en la seua gestió.

Després d'aquesta retirada de competències l'alcalde de Ciutadans ha oferit l'àrea al partit d'ultradreta Vox, que té un únic edil que integra el govern, però ha rebutjat assumir aquesta gestió. Per això José ha tornat a oferir Urbanisme al PP perquè l'assumira un altre edil i l'han rebutjat. Finalment, ha sigut la pròpia formació taronja la que ha hagut de quedar-se aquest departament.

El pacte del govern de dretes compta amb la composició de quatre regidors del PP, dos de Cs i un de Vox, en el pacte de legislatura es va acordar un repartiment de mitja legislatura per a PP i Ciutadans, començant per la cadira d'alcaldia per el partit taronja. En principi cap dels partits tem un trencament del pacte i per a el mes vinent de juny està previst el relleu de la vara de comandament de Rocafort.

Etiquetas
stats