La portada de mañana
Acceder
El Gobierno ocultó a la ONU la venta de armas a Arabia Saudí en 2018
La agónica lucha de las células contra el coronavirus en los que murieron
Opinión - La directora, por María Ramírez

L'alcalde de Rocafort (Cs) treu urbanisme a una regidora del PP i l'ofereix a Vox, que el rebutja

Guillermo José i Susana Martínez.

Un dels pocs governs de dretes amb alcaldia de Ciutadans en la Comunitat Valenciana viu aigües regirades. Es tracta del govern local de Rocafort, després que l'alcalde Guillermo José (Cs) haja destituït la regidora d'Urbanisme del PP, Susana Martínez, per "pèrdua de confiança" per "seriosos errors" en la seua gestió.

Després d'aquesta retirada de competències l'alcalde de Ciutadans ha oferit l'àrea al partit d'ultradreta Vox, que té un únic edil que integra el govern, però ha rebutjat assumir aquesta gestió. Per això José ha tornat a oferir Urbanisme al PP perquè l'assumira un altre edil i l'han rebutjat. Finalment, ha sigut la pròpia formació taronja la que ha hagut de quedar-se aquest departament.

El pacte del govern de dretes compta amb la composició de quatre regidors del PP, dos de Cs i un de Vox, en el pacte de legislatura es va acordar un repartiment de mitja legislatura per a PP i Ciutadans, començant per la cadira d'alcaldia per el partit taronja. En principi cap dels partits tem un trencament del pacte i per a el mes vinent de juny està previst el relleu de la vara de comandament de Rocafort.

Etiquetas

Descubre nuestras apps

stats