Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

València obri el termini per a la declaració de béns dels regidors i el PSPV espera que Catalá aclarisca quant cobra de la VIU

El regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán, i la portaveu del PP, María José Catalá.

Carlos Navarro Castelló

0

El portaveu del PSPV-PSOE de la ciutat de València i regidor de Desenvolupament Econòmic i Hisenda a l’Ajuntament, Borja Sanjuán, va citar divendres la portaveu municipal del PP, María José Catalá, a “presentar totes les pàgines de la seua declaració de béns i activitats en el Registre Municipal”. “Presentarà totes les pàgines o seguirà ocultantt els sous que percep com a professora?”, va dir en al·lusió al seu sou com a professora associada de la Universitat Internacional de València (VIU), que ella mateixa va vendre al grup Planeta quan era consellera.

Sanjuán, que es va pronunciar en aquests termes en la roda de premsa de la junta de govern, va apuntar que, ja que el PP “sembla que està posant-se al dia en els pagaments, cosa que és d’agrair, podria resoldre la incògnita sobre els sous de la seua síndica”.

El dirigent socialista va felicitar irònicament el PP “per tardar només tretze anys a pagar a Fira Alacant la celebració de l’assemblea de la seua junta directiva provincial en un dels pavellons” i va recordar “els nou anys i tres mesos que va tardar a pagar el congrés nacional del Partit Popular celebrat en Fira València en què va eixir reelegit president de la formació Mariano Rajoy”.

“Que es posen al dia amb els seus pagaments, encara que siga amb tant de temps de retard, és una bona notícia”, va afirmar i va afegir que “ja que han començat a actualitzar els comptes, seria un moment perfecte perquè María José Catalá també actualitze els seus”.

Borja Sanjuán va explicar s’ha obert en l’Ajuntament el termini perquè tots els regidors i regidores presenten “la declaració de béns i activitats en què cal incloure l’origen de les retribucions i les quantitats corresponents”. El termini està obert fins a final d’any.

Va insistir que aquest seria “un bon moment perquè Catalá aclarisca totes les incògnites, perquè continuen passant les setmanes i encara no sabem de manera voluntària tots els sous que percep”.

Etiquetas
stats