Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Créixer sense Maradona (a València)

Creixer sense Maradona.

elDiariocv

L' editorial Drassana acaba de publicar Créixer sense Maradona, el relat polifònic d’una passió vehiculada pel futbol. Quatre autors expliquen la relació entre el vol d’una pilota i les passions, el temps o l’estètica a través a través de vint-i-dos escrits, magistrals segons un comunicat de Drassana, a cavall entre la literatura i el periodisme.

En ells es combinen la barba de llenyater inversemblant de Roberto Baggio, l’aurèola laica de Josep Guardiola, els túnels impossibles de Pablito Aimar, la injusta vida de Manolo Preciado, la filosofia de la bellesa propugnada per Marcelo Bielsa, la llarga història del futbol local valencià, la passió extrema pels clubs anglesos, les figures llegendàries del futbol argentí o les successives reencarnacions del València Club de Futbol.

És un llibre il·lustrat per Víctor Visa i escrit per Albert Asunción, Carles Fenollosa, Antonio Mateo i Alejandro Zahínos, una nova fornada de periodistes valencians que col·laboren en mitjans tan diversos com El País, Levante-EMV, Superdeporte, Saó, Lletraferit, Caràcters o Panenka. La seua passió pels personatges mítics del futbol i les històries ben contades els ha unit en una esquadra difícil de superar, que oferix, per primera vegada en el territori valencià, un llibre sobre futbol internacional i d’ací fet en la nostra llengua.

Un vídeo amb algunes genialitats de Diego Armando Maradona:

Etiquetas
stats