eldiario.es

9

La Fundació Nexe edita un llibre per a millorar les ciutats amb la participació

"La ciutat construïda. Del pla urbanístic al procés ciutadà" ha sigut possible gràcies a un verkami i pot descarregar-se lliuremente des de la xarxa

La Ciutat Construïda.

La Fundació Nexe, un think tank del valencianisme, acaba d'editar el sisè dels seus llibres d’investigació i de divulgació amb perspectiva valenciana. El #demos6 porta per títol  "La ciutat construïda. Del pla urbanístic al procés ciutadà.” i és un treball multidisciplinar redactat per dos arquitectes, David Estal i Chema Segovia, i l’economista Ramon Marrades. Tots tres escriuen al blog La Ciutat Construïda d´este diari.

El treball, que compta amb pròleg del professor de la Universitat de València Josep Sorribes, està dedicat a l’anàlisi d’un urbanisme participatiu i es podrà descarregar lliurement en la seua versió on-line a partir del dilluns 21 de juliol. El quadern dedica especial atenció a les innovacions a l’hora d’implementar polítiques urbanes com ara  l'aprofitament dels recursos existents, l'escala humana i la sostenibilitat econòmica i mediambiental, amb estratègies econòmiques i socials multidisciplinàries, propostes en positiu i elements de participació ciutadana.

L’objectiu és fomentar polítiques públiques que intenten minimitzar els seus efectes externs negatius i teixir aliances entre agents i individus. I per exemplificar-ho el #demos6 exposa algunes practiques ideades i/o desenvolupades pels propis autors del document.  El quadern, que ha estat editat gràcies a la participació de més d’un centenar de mecenes en una campanya de micromecenatge a les xarxes , es podrà adquirir a un mòdic preu en la seua versió en paper I descarregar-se lliurement en PDF, i per primera vegada també en .epub per a e-books, des de la xarxa.

Demos, fulls de recerca i de divulgació és una col·lecció de documents de treball científics i tècnics que volen obrir debats i oferir propostes i respostes als reptes que té platejats la societat valenciana. El #demos6 arriba després d’altres cinc quaderns publicats per la Fundació Nexe. Els anteriors llibres han estat dedicats a l’anàlisi de la política lingüística valenciana, el finançament autonòmic, la regeneració democràtica, la reforma de les institucions o la bombolla immobiliària i com este, estan disponibles a la web de la fundació:  www.fundacionexe.org/publicacions .

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha