eldiario.es

9
Menú

Nova secció en eldiario.es sobre la manera com ens afecten les polítiques de la UE

Adoración Guamán analitzarà en ‘El rapte d’Europa’ les decisions de Brussel\·les i la repercussió que tenen sobre els ciutadans

- PUBLICIDAD -
Adoración Guamán

La professora del Dret del Treball, Adoración Guamán

Al cap de més de 30 anys de la nostra entrada en la Unió Europea, les institucions de Brussel·les i les decisions que s’hi adopten continuen sentint-se molt llunyanes. Malgrat l’expansió constant dels àmbits de la nostra vida governats des de la UE, més del 73% de la població espanyola afirma que té un coneixement escàs o nul sobre el funcionament d’aquesta organització supraestatal i les polítiques que desenvolupa. Falta d’informació? Falta de transparència? Falta d’interés?, probablement una mica de tot i un xec en blanc injustificat que mai no concediríem si sabérem qui ha raptat Europa.

Precisament amb el títol “El rapte d’Europa”, Adoración Guamán, professora titular del Dret del Treball i la Seguretat Social de la Universitat de València i autora de l’assaig TTIP, el asalto de las multinacionales a la democracia(Akal, 2015), que actualment desenvolupa una estada d’investigació a Brussel·les, analitzarà des d’aquesta perspectiva en eldiario.es totes aquestes qüestions europees que afecten la ciutadania i a què no es para prou atenció.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha