Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Nova secció en eldiario.es sobre la manera com ens afecten les polítiques de la UE

La professora del Dret del Treball, Adoración Guamán

elDiariocv

València —

Al cap de més de 30 anys de la nostra entrada en la Unió Europea, les institucions de Brussel·les i les decisions que s’hi adopten continuen sentint-se molt llunyanes. Malgrat l’expansió constant dels àmbits de la nostra vida governats des de la UE, més del 73% de la població espanyola afirma que té un coneixement escàs o nul sobre el funcionament d’aquesta organització supraestatal i les polítiques que desenvolupa. Falta d’informació? Falta de transparència? Falta d’interés?, probablement una mica de tot i un xec en blanc injustificat que mai no concediríem si sabérem qui ha raptat Europa.

Precisament amb el títol “El rapte d’Europa”, Adoración Guamán, professora titular del Dret del Treball i la Seguretat Social de la Universitat de València i autora de l’assaig TTIP, el asalto de las multinacionales a la democracia“ el asalto de las multinacionales a la democracia(Akal, 2015), que actualment desenvolupa una estada d’investigació a Brussel·les, analitzarà des d’aquesta perspectiva en eldiario.es totes aquestes qüestions europees que afecten la ciutadania i a què no es para prou atenció.

Etiquetas
stats