Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda busca reconstruirse ante el nuevo ciclo político
El PP de Ayuso bloquea la investigación de los negocios de su pareja
Opinión - 'Un español cuenta algo muy sorprendente', por Isaac Rosa
Sobre este blog

Improvisació fins a esclatar a riure a Onda

Ana Morgade

elDiariocv

València —

0

Torna el Festival de la Improvisació Vila d'Onda. Del dilluns 10 al diumenge 23, hi haurà 24 espectacles de dansa, teatre gestual i música improvisada, però també ld'impro magia, impro clown o lletring catch (escriptura improvisada en directe). Un festival diferent que, donat l'èxit de l'any passat, repeteix a les comarques de Castelló.

Hi haurà actuacions internacionals com la suiza Imkubik o l'argentina Global Impro però també d'altres molt medàtiques. La televisiva Ana Morgade participarà el divendres 14 amb la companyia Jamming. Morgade condueix el Club de la Comedia a La Sexta i ha passat per El hormiguero, Zapeando o Estas son las noticias. Fins i tot ha presentat les campanades algun any.

La representació valenciana és extensa amb projectes com Subit (dijous 13), Impronenas (dissabte 22), ImproVivencia i Guerrilla Impro (divendres 21), David Fajardo (diumenge 23) el col·lectiu Hotel Postmodern i els seus duels d'escriptura en Letring Catch el dissabte 22.

Quatre dels shows tindràn lloc al carrer, al barri del Raval d'Onda i la resta seràn al Teatre Mónaco, a La Cassola i a la Casa de la Cultura.

II Festival d'Improvisació d'Onda

Del dilluns 10 al diumenge 23

Vila d'Onda, Castelló

facebook.com/FestImproOnda

Sobre este blog

Etiquetas
stats