Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Espai destinat a l'esport popular

La Marató i la Mitja Marató de València tornen a obtenir l'etiqueta d'or

Corredors en la prova del 2016 de la Marató de València.

EFE

La Mitja Marató i la Marató de València Trinidad Alfonso han revalidat per segon any l'etiqueta d'or (Gold Label) que concedeix l'Associació Internacional de Federacions d'Atletisme (IAAF), segons han informat fonts de l'organització de les carreres valencianes.

Aquestes carreres ja van rebre l'etiqueta fa un any, quan van ser les primeres carreres que es disputen a Espanya a obtenir aquesta distinció.

Per a revalidar-la, ambdues proves han complit en la seua passada edició els criteris de “màxima qualitat i excel·lència en l'organització” que exigeix l'òrgan rector de l'atletisme mundial.

D'aquesta forma, han assenyalat les mateixes fonts, “València es consolida com un referent nacional i internacional en comptar amb la màxima distinció de les carreres a peu en les seues proves de marató o mitja marató”.

Les altres dues úniques ciutats que a nivell mundial compten amb aquest guardó són Lisboa (Portugal) i Praga (República Txeca), per al qual es requereix un alt nivell competitiu, un nombre elevat de controls antidopatge, l'homologació dels circuits, la presència de llebres o la cobertura mediàtica de la competició.

Sobre este blog

Espai destinat a l'esport popular

Etiquetas
stats