Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

La secció que es proposa pretén ser un espai dedicat a tot el relacionat amb les festes de València, en el qual les Falles i tots els sectors culturals vinculats a les mateixes tinguen un especial protagonisme.

Música, teatre, pirotècnia, humor: la Gran Fira de València portarà 250 activitats a tots els barris i pedanies

El regidor de Cultura festiva, Pere Fuset.

Una Gran Fira de València cada vegada més descentralitzada i més valenciana. Així ha definit el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, la nova edició de l'esdeveniment que ha presentat aquest dilluns en l'Ajuntament de València.

Fuset ha informat que enguany la Gran Fira comptarà amb unes 250 activitats repartides per 86 punts de la ciutat, incloses les pedanies, “amb un pressupost d'uns 430.000 euros sense incloure la Batalla de Flores, unes xifres similars a les de l'any passat”, ha explicat.

Encara que l'acte inaugural tindrà lloc dissabte 1 de juliol, les activitats arrancaran el divendres 30 amb les preseleccions falleres i el cinema karaoke de Dirty Dancing a les 22.00 hores en la plaça de l'Ajuntament.

El dissabte a les 19.30 hores tindrà lloc l'obertura oficial de la Gran Fira de València amb cercavila que anirà acompanyada de la xaranga Kriptonia i que anirà de la plaça de la Reina a la de l'Ajuntament, on tindrà lloc el tret d'una traca correguda. A les 22.00 hores, en la mateixa plaça, tindrà lloc un altre cinema karaoke de Mamma Mia i el diumenge 2 de juliol de Mary Poppins.

Una de les novetats de la present edició, segons ha explicat Fuset, serà la tematització de les activitats dels caps de setmana. En aquest sentit, el cap de setmana del 8 de juliol estarà dedicat a la Nit del Foc.

Entre les actuacions destaca el Sarau de balls valencians a les 22.30 hores en la plaça de la Mare-de-déu, la Nit de Cant d'Estil a les 23.30 hores en el carrer de Cañete del barri del Carme i el 'Castell de pals a l'antiga' llançat en la plaça de la Mare-de-déu a les 00.30 hores.

El cap de setmana del 15 de juliol estarà dedicat al mar. Així, hi haurà actuacions musicals de 30 minuts en els poblats marítims, mentre en la Marina València actuaran Eugeni Alemany, La Habitación Roja, Auxili i DJ Figuels (accés gratuït). A la mitjanit es dispararà un castell piromusical.

El següent cap de setmana estarà dedicat a la Gran Nit de Juliol en la qual l'acte més destacat serà el concert dels 40 Principals Trending a les 21.00 hores en la plaça de l'Ajuntament.

També hi haurà una ruta de concerts i teatre pel barri del Carme i una minimascletà en la plaça dels Furs. A més, els museus obriran fins a la mitjanit en uns casos i fins a les 02.00 hores en uns altres.

L'últim cap de setmana estarà dedicat a la Batalla de Flors, que tindrà lloc el diumenge a les 20.00 hores en l'Albereda, mentre el dissabte a les 21.30 hores se celebrarà en la Ciutat de l'Artista Faller el tradicional sopar de la 'punxà' amenitzat per l'orquestra La Tribu.

Parel·lelamente, al llarg tot el mes, tindran lloc els concerts de Vivers, en els quals, entre uns altres, actuaran Leiva, UB40, Carlos Vives, Love of Lesbian, Celtas Cortos o Mago de Oz.

Sobre este blog

La secció que es proposa pretén ser un espai dedicat a tot el relacionat amb les festes de València, en el qual les Falles i tots els sectors culturals vinculats a les mateixes tinguen un especial protagonisme.

Etiquetas
stats