Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

La secció que es proposa pretén ser un espai dedicat a tot el relacionat amb les festes de València, en el qual les Falles i tots els sectors culturals vinculats a les mateixes tinguen un especial protagonisme.

El cansament i la calor prenen un Arenal rendit als DJs

El cansancio y el calor toman un Arenal rendido a los DJs

EFE

Borriana —

La segona jornada de l'Arenal Sound ha arrancat amb una entrada de públic molt baixa que ha esperat fins a la matinada per a accedir al recinte amb la presència dels DJs sense reparar en les actuacions de Jake Bugg o The Royal Concept que partien com a caps de cartell de la nit al costat de Icona Pop.

Per a molts assistents aquesta era ja la tercera nit de festa i el cansament ha retingut a molts intentant dormir unes hores sense el sol abrasidor encara que amb temperatures altes i calor sufocant durant la nit.

Durant el dia, les ombres del districte marítim de Borriana han sigut preses pels joves, que ocupaven jardins, rotondes o qualsevol racó a resguard del sol i de la calor del càmping en el qual les lones negres donen ombra però no eliminen la sensació de calor.

Un grup de cinc amigues vingudes de València han explicat que la calor sufocant les fa fugir de la zona d'acampada a les 10.00 del matí cap a la platja, on amb gandules i ombrel·les, aconsegueixen dormir unes hores.

Vinguts de Galícia un altre grup d'amics, que acaba de complir els 18 anys i que visiten l'Arenal Sound per primera vegada, s'han mostrat sorpresos per la calor i han explicat també que és impossible dormir en les tendes quan arranca el dia, per la qual cosa també es van a la platja a intentar descansar.

El propi Jake Bugg ha comentat la calor que feia, perquè l'elevada humitat tampoc perdona damunt de l'escenari, així que tots els artistes han suat la samarreta.

The Royal Concept han assegurat que el d'avui, ha sigut el concert de tots en els que han tocat, en el que feia més calor. Açò, sumat al malbaratament d'energia amb la multitudinària actuació del DJ holandés Martin Garrix que ha acabat a les 6.00 hores d'aquest matí, ha fet que les primeres hores de la vesprada el recinte lluïra pràcticament buit per a acollir a Viva Suecia i una mica més animat per a Sidonie, per a tornar a quedar-se buit de nou.

A les 21.00 hores León Benavente ha animat solament a uns pocs “valents” enfront de l'escenari secundari, que han pogut gaudir de les càustiques lletres del grup traient partit al seu estil “spoken word”.

Després d'ell, Jake Bugg, anunciat com a cap de cartell, ha portat des de Clifton (Regne Unit), el so Nashville del seu últim treball “Hearts Tatn Strain” que veurà la llum al setembre.

Bugg ha arrancat l'actuació amb el primer senzill d'aquest nou disc, “How Soon The Dawn” en acústic, per a continuar en el mateix format amb “Simple As This” i ja amb la banda que li acompanyava altres grans èxits de la seua carrera com “Trouble Town” o “What Doesn't Kill You”, per a acabar amb “Lightning Bolt”.

El britànic ha passat ja dues vegades per l'Arenal Sound, i dos més pel Festival Internacional de Benicàssim, a més del festival de Les Arts, en el qual va estar en la seua passada edició, per la qual cosa ja coneix bé els escenaris de la Comunitat Valenciana.

Els suecs The Royal Concept han vingut de la “freda, fregisca Suècia, a la calor, calor, calor d'Espanya” on “ens sentim tan a gust, amb la seua meravellosa gent i menjar”.

Amb una entrada de públic no tan important com l'esperada, la banda escandinava s'ha ficat al públic en la butxaca amb les seues melodies pop optimistes i ballables.

Icona Pop promet ser l'imant per al públic de la nit i l'escalfament per al DJ més esperat de la jornada Fede Li Grand.

Però també els sounders esperen amb ànsia l'actuació del ciutat-realenc Amatria, sempre capaç de pujar l'ànim i posar a tots a ballar.

Sobre este blog

La secció que es proposa pretén ser un espai dedicat a tot el relacionat amb les festes de València, en el qual les Falles i tots els sectors culturals vinculats a les mateixes tinguen un especial protagonisme.

Etiquetas
stats