eldiario.es

Menú

Compte enrere per a la Batalla de Flors: primers efectes per al trànsit en l'Albereda

Aquest dimarts arranca el muntatge de tota la infraestructura necessària, per això quedarà restringit l'estacionament en part de la via.

Divendres 28 de juliol es tancarà al pas de vehicles el passeig de l'Albereda des del Pla del Real fins al carrer de Muñoz Seca.

- PUBLICIDAD -
Imagen de la pasada edición de la Batalla de Flores

Imatge de la passada edició de la Batalla de Flors.

Aquest diumenge se celebra el tradicional acte de la Batalla de Flors amb el qual conclou la Gran Fira de València. Una festivitat per a la qual l'Ajuntament de València ha iniciat els tràmits per a declarar-la Bé d'Interès Cultural.

Així, aquest dimarts començarà el muntatge de tota la infraestructura necessària per al desenvolupament de l'esdeveniment que es farà, com és habitual, en el passeig de l'Albereda, des del pont del Real fins a un punt distanciat 100 metres del pont de l'Exposició.

Per aquest motiu, dimarts, dia 25, es procedirà al muntatge de la infraestructura en la part dreta de l'Albereda, en direcció a Vivers, des del pont del Real fins al pont de l'Exposició, per la qual cosa quedarà restringit l'estacionament tant en aqueix costat com en la part central del passeig.

I el dimecres 26 el muntatge de la infraestructura i la prohibició d'estacionar recauran sobre l'altre costat del mateix tram, el que va en direcció a la plaça de Saragossa.

Els treballs continuaran dijous 27 des del pont de l'Exposició fins a l'altura del carrer Muñoz Seca, amb la consegüent prohibició d'aparcar en aqueix tram i en la part central.

I serà divendres 28 quan es tancarà al pas de vehicles el passeig de l'Albereda des del Pla del Real fins al carrer de Muñoz Seca, a partir de les 08:00 hores, deixant lliure la circulació pels ponts.

Dissabte 29 s'amplia el tall del divendres fins al pont d'Aragó, i el diumenge 30, el dia de la Batalla, a més del tall de l'Albereda, es tancarà el trànsit pel pont de les Flors a partir de les 16.00 hores i el del pont de l'Exposició a partir de les 18:00 hores.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha