Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda presiona para que Pedro Sánchez no dimita
Illa ganaría con holgura y el independentismo perdería la mayoría absoluta
Opinión - Sánchez no puede más, nosotros tampoco. Por Pedro Almodóvar
Sobre este blog

La secció que es proposa pretén ser un espai dedicat a tot el relacionat amb les festes de València, en el qual les Falles i tots els sectors culturals vinculats a les mateixes tinguen un especial protagonisme.

Compte enrere per a la Batalla de Flors: primers efectes per al trànsit en l'Albereda

Imatge de la passada edició de la Batalla de Flors.

Carlos Navarro Castelló

Aquest diumenge se celebra el tradicional acte de la Batalla de Flors amb el qual conclou la Gran Fira de València. Una festivitat per a la qual l'Ajuntament de València ha iniciat els tràmits per a declarar-la Bé d'Interès Cultural.

Així, aquest dimarts començarà el muntatge de tota la infraestructura necessària per al desenvolupament de l'esdeveniment que es farà, com és habitual, en el passeig de l'Albereda, des del pont del Real fins a un punt distanciat 100 metres del pont de l'Exposició.

Per aquest motiu, dimarts, dia 25, es procedirà al muntatge de la infraestructura en la part dreta de l'Albereda, en direcció a Vivers, des del pont del Real fins al pont de l'Exposició, per la qual cosa quedarà restringit l'estacionament tant en aqueix costat com en la part central del passeig.

I el dimecres 26 el muntatge de la infraestructura i la prohibició d'estacionar recauran sobre l'altre costat del mateix tram, el que va en direcció a la plaça de Saragossa.

Els treballs continuaran dijous 27 des del pont de l'Exposició fins a l'altura del carrer Muñoz Seca, amb la consegüent prohibició d'aparcar en aqueix tram i en la part central.

I serà divendres 28 quan es tancarà al pas de vehicles el passeig de l'Albereda des del Pla del Real fins al carrer de Muñoz Seca, a partir de les 08:00 hores, deixant lliure la circulació pels ponts.

Dissabte 29 s'amplia el tall del divendres fins al pont d'Aragó, i el diumenge 30, el dia de la Batalla, a més del tall de l'Albereda, es tancarà el trànsit pel pont de les Flors a partir de les 16.00 hores i el del pont de l'Exposició a partir de les 18:00 hores.

Sobre este blog

La secció que es proposa pretén ser un espai dedicat a tot el relacionat amb les festes de València, en el qual les Falles i tots els sectors culturals vinculats a les mateixes tinguen un especial protagonisme.

Etiquetas
stats