eldiario.es

9

Cinema Jove celebrarà una edició reduïda del 5 al 8 de desembre

Els canals oficials del festival i de l’IVC anunciaran pròximament la programació de la 35 edició del festival

Un fragmento de la película Light as feathers de Rosanne Pel, mejor largometraje de la 34 edición de Cinema Jove.

Un fragmento de la película Light as feathers de Rosanne Pel, mejor largometraje de la 34 edición de Cinema Jove.

L’Institut Valencià de Cultura (IVC), davant de la impossibilitat de celebrar la 35a edició del festival ‘Cinema Jove’ al juny, com estava previst, ha decidit ajornar la celebració i organitzar-ne una versió més reduïda a principis del mes de desembre en algunes de les seues seus habituals com el Teatre Principal, el Teatre Rialto i el Centre Octubre de Cultura Contemporània.

Tal com informa l’organització, les circumstàncies impedeixen la celebració del festival ‘Cinema Jove’ tal com estava previst, ja que en aquest moment és impossible que s’hi desplacen directors i productors de les obres en concurs, tant de la resta de l’Estat com, sobretot, internacionals, i tampoc podrien assistir-hi la majoria dels interessats, tant a escala individual com de grup.

Es podrà veure part de les seues seccions oficials, entre les quals destaquen l’estrena de dos llargmetratges inèdits, curtmetratges i websèries.

Els canals oficials, pàgina web i xarxes socials del festival i de l’IVC anunciaran pròximament la programació de l’edició del mes de desembre.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha