Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

‘L’inici de la pintura moderna a Espanya: Sorolla i el seu temps’

'Mar de Jávea', (1905)

0

Aquesta exposició tria la figura de Joaquim Sorolla per a mostrar la formidable producció d’artistes valencians del segle XIX i XX. Un recorregut cronològic i diacrònic que mostra els artistes que triomfaven quan Sorolla va començar a pintar, els seus mestres a l’Escola de Belles Arts de San Carlos, els amics de l’artista, els seus deixebles directes i l’escola de seguidors del seu estil, anomenats ‘sorollistes’ o ‘postsorollistes’. Amb Sorolla s’inicia la pintura moderna a Espanya i es proporciona una mostra del país alegre, vital, lluminós i optimista.

ON? Carrer de Sant Pius V, 9. València

QUAN? Des del 12 de març

Entrada gratuïta

www.museobellasartesvalencia.gva.es/va/noticias/-/asset_publisher/OCD94WMhKnYX/content/el-inicio-de-la-pintura-moderna-en-espana-sorolla-y-su-tiempo?redirect=http%3A%2F%2Fwww.museobellasartesvalencia.gva.es%2Fca%2Fnoticias%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_OCD94WMhKnYX%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-2%26p_p_col_pos%3D1%26p_p_col_count%3D4

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas
stats