eldiario.es

9

‘L’inici de la pintura moderna a Espanya: Sorolla i el seu temps’

'Mar de Jávea', (1905)

'Mar de Jávea', (1905) Museo Sorolla

Aquesta exposició tria la figura de Joaquim Sorolla per a mostrar la formidable producció d’artistes valencians del segle XIX i XX. Un recorregut cronològic i diacrònic que mostra els artistes que triomfaven quan Sorolla va començar a pintar, els seus mestres a l’Escola de Belles Arts de San Carlos, els amics de l’artista, els seus deixebles directes i l’escola de seguidors del seu estil, anomenats ‘sorollistes’ o ‘postsorollistes’. Amb Sorolla s’inicia la pintura moderna a Espanya i es proporciona una mostra del país alegre, vital, lluminós i optimista.

ON? Carrer de Sant Pius V, 9. València

QUAN? Des del 12 de març

Entrada gratuïta

www.museobellasartesvalencia.gva.es/va/noticias/-/asset_publisher/OCD94WMhKnYX/content/el-inicio-de-la-pintura-moderna-en-espana-sorolla-y-su-tiempo?redirect=http%3A%2F%2Fwww.museobellasartesvalencia.gva.es%2Fca%2Fnoticias%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_OCD94WMhKnYX%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-2%26p_p_col_pos%3D1%26p_p_col_count%3D4

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha