Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Magda R. Brox, guardonada en els XV Premis de Literatura Breu de Mislata

'Rumb al solstici d'estiu', de Magda R. Brox

elDiariocv

València —

La periodista valenciana Magda R. Brox, ha rebut el Premi al millor autor local en els XV Premis de Literatura Breu de Mislata amb l’obra ‘Rumb al solstici d’estiu’, un emotiu relat que és una autoficció sobre l’última nit de son pare. La cerimònia de lliurament de premis va tenir lloc el passat mes de novembre al Centre Cultural de Mislata.

A més d’un premi en metàl·lic per als guanyadors i guanyadores del certamen, l’Ajuntament de Mislata ha publicat 500 exemplars en una acurada edició que ja compta amb 62 títols. El relat, a un preu simbòlic d’1 euro amb 20 cèntims, es pot adquirir al Centre Cultural de Mislata (Avinguda Gregori Gea, número 34, de Mislata) en horari de 16.30 a 21 hores, de dilluns a divendres.

El certamen literari ‘Vila de Mislata’ de literatura breu ha arribat a la seua 15 edició ascendint en prestigi dins del panorama de les lletres valencianes. La rellevància dels noms que tradicionalment componen el jurat i el bon nivell de participació han permés impulsar un dels emblemes de la Regidoria de Cultura d’aquest municipi. En aquesta edició s’han presentat 287 treballs en castellà i 44 en valencià sumant les categories de poesia i narrativa, unes xifres que es mantenen en constant progressió, atés el coneixement més ampli de la convocatòria.

Magda R. Brox treballa com a tècnica superior d’informació a la Universitat de València, al Centre Cultural La Nau. Ha col·laborat en diversos mitjans valencians (EL PAÍS, L’Informatiu, Valencia Semanal, RTVE-València, entre d’altres) i va ser guardonada el 2010 amb el Premi Manuel Castillo de Periodisme que distingeix els treballs científics i periodístics sobre la pau i la cooperació entre els pobles per un reportatge publicat al diari El País.

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas
stats