Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda busca reconstruirse ante el nuevo ciclo político
El PP de Ayuso bloquea la investigación de los negocios de su pareja
Opinión - 'Un español cuenta algo muy sorprendente', por Isaac Rosa
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Antoni Martí, Carles Mulet, Salvador Company, Neus Nadal i Queralt Riera, guanyadors dels 47 Premis Octubre

Guanyadors dels Premis Octubre 2018.

elDiariocv

0

Antoni Martí Monterde, Carles Mulet, Salvador Company, Neus Nadal i Queralt Riera van ser els guanyadors de l'edició número 47 dels Premis Octubre, en les categories d'assaig, poesia, narrativa i teatre, que lliura l'editorial valenciana 3i4. Durant la cerimònia, que va tindre lloc aquest dissabte al Palau de l’Exposició, a València, es va fer una reivindicació per la llibertat dels pressos polítics catalans i es va cel·lebrar el mig segle de vida de 3i4 Edicions.

El Premi Joan Fuster d’assaig va ser per Antoni Martí Monterde amb la seua obra Les ciutats de lluny de Josep Pla. L’obra Naixement d’Islàndia, de Carles Mulet, va obtindre el premi Vicent Andrés Estellés de poesia.

El premi Andròmina de narrativa va ser per a Fons de formes, de Salvador Company, i el premi Pere Capellà de teatre, de forma conjunta, per a les obres Salvatges, de Neus Nadal, i L’amor (No és pel meu va dir Medea), de Queralt Riera.

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas
stats