eldiario.es

9

Xavi Castillo post-PP

El còmic valencià protagonitza 'Xavi Castillo News' fins al 25 de febrer al Teatre Micalet de València

Tot i la caiguda en desgràcia dels polítics que ha parodiat en els últims anys, l’actor Xavi Castillo continúa tenint en els seus personatges clàssics una font inesgotable de notícies. “El PP no se n’ha anat mai”, diu.

Segueix encuriosit l’ocàs polític de Francisco Camps i el pas de Ricardo Costa per l’Audiència Nacional. “Hi ha temes que són quan quan reglotes i el cas Gürtel és una reglotada”. Mai ha conegut personalment els personatges als quals imita més enllà d’alguna “trobada visual” en algun acte però es nega a vore la seua part humana: “És que estan furtant molt diners”. 

Ara mateix prepara una sèrie per a públic familiar en À Punt i es confessa preocupat per la censura i les condemnes judicials a artistes i creadors: “La correcció política ens matarà”. Ell continua parlant de Rita Barberà o del Valle de los Caídos, malgrat tot.

Totes les novetats informatives vistes per Xavi Castillo, en “Xavi Castillo News”. Fins al 25 de febrer al Teatre Micalet de València.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha