Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Xavi Castillo post-PP

Salut Alcover

València —

Tot i la caiguda en desgràcia dels polítics que ha parodiat en els últims anys, l’actor Xavi Castillo continúa tenint en els seus personatges clàssics una font inesgotable de notícies. “El PP no se n’ha anat mai”, diu.

Segueix encuriosit l’ocàs polític de Francisco Camps i el pas de Ricardo Costa per l’Audiència Nacional. “Hi ha temes que són quan quan reglotes i el cas Gürtel és una reglotada”. Mai ha conegut personalment els personatges als quals imita més enllà d’alguna “trobada visual” en algun acte però es nega a vore la seua part humana: “És que estan furtant molt diners”.

Ara mateix prepara una sèrie per a públic familiar en À Punt i es confessa preocupat per la censura i les condemnes judicials a artistes i creadors: “La correcció política ens matarà”. Ell continua parlant de Rita Barberà o del Valle de los Caídos, malgrat tot.

Totes les novetats informatives vistes per Xavi Castillo, en “Xavi Castillo News”. Fins al 25 de febrer al Teatre Micalet de València.

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas
stats