Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

La tardor també és temporada de festivals

El grup londinenc The Monochrome Set toca a València per primera vegada aquest 21 de setembre a Rambleta

Majo Siscar

València —

0

L'època de festivals no s'acaba amb l'estiu. La calor va desdibuixant-se però continuen les nits infinites de música en directe. Ací fem 4 recomanacions per a sobreviure les primeres setmanes de tardor sense trobar a faltar la disbauxa de l'estiu.

Un día tranquilo, divendres 21 de setembre a partir de les 17.30 a La Rambleta

Per fer com si la tardor no arribara mai. El divendres 21 de setembre la Rambleta porta per primera volta a València al grup nord-americà Masego i els britànics The Monochrome Set i Findlay. Amb ells estaran els llegendaris Mercury Rev, qui tornen a la ciutat després d'una dècada, i els valencians La Plata, el grup que ha sacsejat l'escena indie amb el seu primer àlbum.

Una barreja musical per a desmuntar prejudicis i endinsar-se en l'escena independent local i internacional sense presses. Un Día Tranquilo ens acosta la màgia de grups emblemàtics i ens permet descobrir l'electricitat de noves propostes. Una trobada en format reduït, sense aglomeracions i a la ciutat de València on la música, el contacte i la proximitat són el més important.

50 aniversari de la UPV: dijous 4 d'octubre des de les 20 h a l'Auditori Marina Nord de València

La UPV fa cinquanta anys i ho celebra amb un festival d'indie i música electrònica que farà tremolar la Marina de València. Els protagonistes són La Casa Azul però també tocaràn els murcians Viva Suecia, la valenciana Ley DJ i els festivaleros Bullet Club, responsables de les millors festes de València.

Iberia Festival: 12 i 13 d'octubre a Benidorm

Un típic festival estiuenc de pop rock espanyol a la tardor. Iberia Festival arriba a la sisena edició amb artistes consolidats que criden a un públic de mitjana edat: Café Quijano, Coque Malla, Tequila, Jaime Urrutia, OBK o Danza Invisible. Un cartell que podria tener dues dècades amb una absència de dones aclaparadora.

Festardor: de l'11 al 13 d'octubre a La Pobla de Vallbona

Dos grups de punk rock bascos i referents als anys 90 obrin un cartell que avança cap a la música urbana autoeditada acabada d'eixir del youtube i un bon grapat de músics valencians. Amb zona d'acampada perquè aprofites el pont del 12 d'octubre ballant fins a quedar-se sense esma.

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas
stats