Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

“El verí del teatre” fa 40 anys

Salut Alcover

València —

“El verí del teatre” va nàixer per a la televisió en 1978. El text teatral de Rodolf Sirera ha estat traduït a quinze idiomes, l’últim al xinés, i representat en més de vint països. Tot i el gran èxit, Sirera confessa que “hi ha èpoques que no l’he volgut gens ni mica” per l’ombra que llança sobre tota la seua obra. “He escrit 40 ó 50 obres de teatre i el text que em demanen sempre és ‘El verí del teatre’.

Reconeix que l’obra naix de la necessitat de reflexionar sobre la professió actoral. “Jo venia del teatre independent”, diu Sirera i “sempre m’havia interessat molt saber on estan els límits de la representació teatral”.

És una obra escrita en les claus dels snuff-movies, els assassinats en directe, “una obra sobre la crueltat, el poder i la submissió”, tot i que reconeix que “el text té moltes lectures”.

Els espectadors valencians la poden vore ara en la versió de la Companyia Teatre Micalet, que el pròxim mes de maig estarà a Massamagrell.

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas
stats