Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda presiona para que Pedro Sánchez no dimita
Illa ganaría con holgura y el independentismo perdería la mayoría absoluta
Opinión - Sánchez no puede más, nosotros tampoco. Por Pedro Almodóvar
Sobre este blog

Arenal Sound tanca l’última edició amb 300.000 assistents

Concert de Two Door Cinema Club. Arenal Sound

elDiariocv

Més de 300.000 assistents van omplir les platges de Borriana en aquesta última edició de l’Arenal Sound. Els organitzadors han demanat a l’Ajuntament “les condicions que té qualsevol altre festival” com a condició per a quedar-se en aquesta localitat l’any que ve. “No hi ha portes tancades a Borriana si estan disposats a donar el mateix tractament” que a altres esdeveniments musicals, han apuntat des de l’organització.

Així ho ha indicat un dels organitzadors de l’esdeveniment, David Sánchez, el qual ha oferit una roda de premsa amb l’alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, per donar un balanç del festival, que enguany ha celebrat una de les edicions més multitudinàries.

Sánchez ha anunciat que l’organització de l’Arenal Sound es reunirà en les pròximes setmanes amb l’Ajuntament i la Generalitat Valenciana per negociar la celebració de la pròxima edició a Borriana, la localitat que ha acollit l’esdeveniment musical des dels inicis.

“No hi ha primeres opcions ni segones”, ha destacat Sánchez respecte a un possible canvi de localització, alhora que ha demanat per a l’Arenal Sound “les condicions que té qualsevol altre festival”. Així mateix, ha agraït la tasca de la Generalitat –que finalment va autoritzar el festival– i al consistori i ha assegurat que “mai” havien volgut “conflictes” amb aquest últim.

Preguntat pels canvis en la distribució de l’espai del festival, que enguany ha canviat la localització dels escenaris, Sánchez ha apuntat que “no són les mateixes condicions d’abans”, per la qual cosa els responsables del festival recolliran els suggeriments dels sounders per intentar “donar solució” a aquestes circumstàncies.

De la seua banda, l’alcaldessa de la localitat, Maria Josep Safont, ha afirmat que des de l’equip de govern volen que el certamen “es quede a Borriana”.

A més, des de l’organització han destacat que aquesta edició ha suposat uns ingressos de 38 milions d’euros i la creació de més de 3.500 llocs de treball. El certamen ha reunit més de 130 artistes durant els sis dies de música.

Des de l’organització han anunciat a més que la pròxima edició del 2017 se celebrarà de l’1 al 6 d’agost, a l’espera de conéixer la localització, i les entrades eixiran a la venda el pròxim 13 de novembre.

Entre les mesures correctores que s’han exigit a l’organització en aquesta edició hi ha la instal·lació de pantalles absorbents que separen la zona d’actuacions de les zones residencials i l’adequació del so a les exigències de la llei.

Sobre este blog

Etiquetas
stats