Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Electrònica del Real, primera cita de DJ a Vivers

Espectáculo de Kostrok en directo

Laura Martínez

València és terra de música, també de l’electrònica. Del litoral mediterrani han eixit nombrosos artistes de l’electrònica, com Kostrok o Ley DJ, i cada any augmenten els festivals d’aquest estil a la zona.

Enguany, els amants de l’electrònica tenen una altra cita, gentilesa de la Gran Fira de València. El dissabte 16, per primera vegada als Jardins de Vivers, s’aplegaran una sèrie de discjòqueis que faran vibrar la ciutat.

L’italià John Acquaviva és el nom que més hi destaca de la nit, artista que mescla a tort i a dret house, techno, electro, disco i afrofunk. Tot i que als valencians potser el nom que més els sonarà serà el de Kostrok. El duo autòcton va començar el seu recorregut el 2012 en sales menudes i no va tardar gens a fer el salt a grans festivals, com el SOS (Múrcia) o el FIB (Benicàssim, Castelló); també han compartit escenari amb reis de l’electrònica com Steve Aoki i Crystal Fighters.

Thebasement oferirà un d’aquests espectacles que ningú no es pot perdre. El col·lectiu musical ha basat la seua carrera a capgirar el concepte de festa electrònica, que han tret de les sales i han transformat en el seu escenari, fins i tot castells. També actuaran als Jardins del Real Nate, Swag Nites b2b Electronicall, Cabrera b2b Mr West i Five Points.

Les entrades es poden comprar en taquilla a partir de les 19 hores del mateix dia o en les webs OneTwoTix i Servientradas. A les 20 hores vibrarà Vivers.

Sobre este blog

Etiquetas
stats