Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

El FIB ja opera a tot volum

30.000 'fibers' bailan con Major Lazer

Efe, eldiariocv

El Festival Internacional de Benicàssim afronta la segona jornada, després de calfar motors amb l’electrònica de masses de “Major Lazer”, recuperant les guitarres amb The Vaccines i Biffy Clyro, i la seua essència amb un dels noms més destacats del cartell del 2016: Chemical Brothers.

La primera jornada va reunir 30.000 assistents en una gran festa de benvinguda entregada als sons electrònics i deixant de banda les guitarres que van ser fa uns anys les protagonistes dels dijous.

El pop i el rock tornen amb un recinte amb tots els escenaris funcionant, però no s’oblida dels sons de ball que sempre han tingut reservades les últimes hores de la programació del FIB.

En l’escenari principal, Las Palmas, els acompanyaran artistes com el músic francés Gaspard Royant, els valencians La Habitación Roja, les madrilenyes Hinds (que ja hi van estar el dijous sota el nom de Weers), els britànics The Vaccines i els escocesos Biffy Clyro.

The Zephyr Bones, Rat Boy, The Soft Moon, Band of Skulls, Dorian i Jamie XX estaran en l’escenari Visa, i en els tres escenaris restants hi haurà artistes com Hidrogenesse, Juventud Juché, John Talabot, The Magician, Dan Deacon, Le Galaxie, Kero Kero Bonito, Le Parody, Ex Novios, Juli Ródenas DJ o Ochoymedio Dj’s.

L’organització espera per a hui un augment de públic respecte de la primera jornada, ja que enguany s’ha guanyat quota en el públic espanyol i aquest arriba de manera més escalonada a Benicàssim (Castelló).

El bon oratge i les temperatures agradables, amb màximes al voltant de 25 graus, tornen a posar-ho fàcil als assistents per a combinar la música amb la platja i les terrasses de Benicàssim.

Sobre este blog

Etiquetas
stats