Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

El Low Festival 2016 tanca amb 75.000 assistents

Aspecte del recinte on s’ha celebrat el Low Festival de Benidorm, durant el concert que ha oferit el grup Vetusta Morla

EFE

Alicante —

El Low Festival 2016 ha tancat aquesta matinada les portes amb la vista posada ja en la pròxima edició i sabent que serà realment molt difícil superar les xifres d’enguany.

Encara que fins d’ací a uns dies no es coneixerà la repercussió econòmica que haurà tingut en la ciutat, no hi ha dubte que el que ja s’ha convertit en el primer esdeveniment de Benidorm es troba per dret propi entre els sobreïxents del país. Una dada ho avala: aquest 2016 només el Primavera Sound i el Low han aconseguit penjar el rètol de sold out. Alguna cosa deu tenir l’aigua si la beneeixen.

Al voltant de 75.000 assistents han passat pels quatre escenaris del festival al llarg dels tres dies que ha durat, sense comptar els més de 2.500 que van acudir a la festa prèvia del dijous a la platja de Llevant de Benidorm.

El Low Festival deixa caure el teló alhora que augmenta el seu prestigi, guanyat a base de molt de treball, esforç i dedicació.

A més té a favor seu la comoditat d’un recinte, la ciutat esportiva Guillermo Amor, en què els desplaçaments entre escenaris no suposen trajectes llargs i, per tant, les pèrdues de temps són escasses.

Han estat molts detalls els que han aconseguit que el certamen obtinga l’excel·lència. Per exemple, una organització que ha sabut evitar llargues cues i esperes i que en general ha aconseguit oferir un bon servei a les barres; una cosa que el públic exigeix, agraeix i després recompensa.

Però és que a més el Low Festival ha captat un públic fidel que –molt haurien de canviar les coses– garanteix que els pròxims anys l’èxit serà semblant.

Hi ajuden molt els cartells que cada edició es treballa l’organització, molt complets i variats quant als estils. I el d’enguany ha tornat a estar a l’altura, complint àmpliament les expectatives dels lowers amb bandes i grups que s’han donat del tot.

I això és el que ha ocorregut també en l’última nit amb els plats estel·lars. Vint minuts abans de la mitjanit, els madrilenys Vetusta Morla feien la seua aparició en què ha sigut el seu últim concert festivaler d’enguany. Uns quants milers de seguidors esperaven a l’escenari Budweiser i els de Tres Cantos no van decebre.

Abans, els granadins de 091 ja havien calfat els presents, que feia gairebé vint anys que no els veien pels escenaris. El 2016 s’han tornat a ajuntar per a una única gira nacional. Una ocasió que no s’havia de perdre.

The Kooks, el grup liderat per Luke Pritchard, va entrar en escena a les dues de la matinada. La banda de Brighton, identificable pel seu so indie pop, va triar cançons dels seus últims treballs i va complir davant dels seus incondicionals.

Ochoymedio DJs, en l’escenari Rom Matusalem, i The Basements, al Jägermusic, posaven el punt final a les sis de la matinada en una ciutat que ja es prepara per al xou que el discjòquei francés David Ghetta oferirà en el mateix lloc dissabte que ve 6 d’agost.

Sobre este blog

Etiquetas
stats