eldiario.es

Menú

El Rototom es cola als Vivers amb Julian Marley

El festival de ‘reggae’ ofereix un concert en la seua gira Launch Party als Jardins del Real dissabte que ve

- PUBLICIDAD -
Rototom en su edición de 2015

Rototom en l’edició del 2015

El ritme reggae del Rototom arriba als Vivers. De la mà de Julian Marley com reclam principal, el festival ofereix als Jardins del Real (Vivers) un concert de presentació de la seua pròxima edició que se celebra l’agost a Benicàssim.

El dissabte 23 estarà damunt l’escenari una de les veus més destacades del reggae actual, fill del conegut “rei” del reggae , Bob Marley. El cartell de la festa també inclou noms com el del Sr. Wilson, que a hores d’ara s’ha convertit en un dels artistes més destacats de l’escena nacional o Mediterranean Roots, que també actuaran al Showcase del Rototom a Benicàssim.

Oferiran el seu espectacle altres grups valencians com ara Candela Roots, que també destaca pels missatges crítics i reflexius de les seues lletres, completen el cartell de dissabte que ve.

El Rototom, que se celebra enguany del 13 al 20 d’agost tindrà, a banda dels grans noms del seu cartell, espais de xarrades i reflexió, com en edicions anteriors. El festival s’ha caracteritzat durant la seua trajectòria per promoure valors com la pau i la no-violència, la justícia social i el diàleg entre cultures.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha