Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Setmana intensa per als amants valencians del rock

Concert de Kaotiko al Marearock 2014. Foto: Marearock

Laura Martínez

Els amants del rock que aquesta setmana romanguen pel litoral valencià estan d’enhorabona. Dues cites recullen noms importants del rock espanyol amb vista al cap de setmana.

En paral·lel, a partir del dijous 21 arriben el Marearock a Alacant i el Rockejat a Torrent. El primer, ofereix des de 35 euros 3 jornades intenses al recinte firal Rabasa; el segon, una mica més modest, però no de menys nivell, 4 nits amb els noms valencians que sonen més fort en l’escena del rock actual.

En el Marearock actuaran Boikot, els valencians Zoo, Trashtucada –habituals ja en festivals– durant el primer dia. El segon faran molt de soroll Non Servium, Gatillazo (de l’excantant de La Polla Records), Kaotiko o Mafalda, entre altres. La tercera i última jornada serà el torn dels aclamats La Raíz, que acaben de presentar el seu nou disc, els italians Talco amb el seu ska a tot volum, Narco i els Chikos del Maíz, entre altres.

Sense menysprear la presència valenciana en el Marearock, el Rockejat de Torrent advoca per la presència dels artistes de la zona. El festival comença el dijous amb el discjòquei de Benissa, Santi Bertomeu com a cap de cartell. Contínua el divendres, amb La Raíz com a plat fort, juntament amb Va de Bo i Desakato presentant el seu nou disc “La teoria del foc”. El dissabte serà el dia del rap, amb Nach coronant el cartell i amb el valencià Charly Efe fent-li ombra i els ritmes de Frida.

Finalment, el diumenge tancaran el festival una batalla de galls i els grups fora de context, Lfk2, Ak Negro & Queens of The Street, per a tancar-lo.

Sobre este blog

Etiquetas
stats