Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Auxili i Toni de l’Hostal en la primera edició de l’Arrankapins

Concert d'Auxili

Laura Martínez

La província de Castelló continua explotant el boom dels festivals, aquesta vegada amb la primera edició de l’Arrankapins: una iniciativa de l’Ajuntament de caràcter gratuït amb l’objectiu de fomentar el turisme local. A la pineda del Grau de Castelló s’aplegaran grups valencians i de l’escena nacional de diversos estils del 22 al 24 de juliol.

Adreçat al públic nacional, mesclarà des de concerts fins a monòlegs musicals i activitats infantils a l’espai de la Ludoteca.

Durant la primera jornada, en una mena de cicle de música d’autor, actuaran Toni de l’Hostal, amb el seu xou de monòleg musical, i el Botifarra, que ha recuperat cançons populars en perill de desaparició. A la nit els tocarà el torn a El Chamuyo, La Ranamanca, que presentaran el seu primer disc d’estudi, i el conegut grup de reggae en valencià Auxili, que ha participat en nombrosos festivals. Aquest estiu el grup d’Ontinyent promociona el seu últim treball, Instants cremant.

El segon dia, a partir de les set de la vesprada, pujaran als escenaris castellonencs Sara Ledesma, Martina, Luis Prado (de Sr. Mostaza), Lagartija Nick i Obeses.

Com a cloenda, diumenge se celebrarà una de les festes de la ronda de presentació del Rototom, amb el reggae de Candela Roots, Mediterranean Roots i Funkiwis.

En la Ludoteca els més joves podran participar en una sèrie d’activitats per a totes les edats cada matí. Així mateix, hi ha un espai de food trucks, les caravanes gastronòmiques que són tendència als espais a l’aire lliure i que oferiran des de menjar tradicional asturià o menjar típic veneçolà fins a entrepans gurmet, creps i pizzes per a l’eclèctic festival.

Sobre este blog

Etiquetas
stats