eldiario.es

Menú

El Marearock continua malgrat la fallada tècnica i estrena punt violeta

El festival que es desenvolupa en el recinte firal d'Elx habilita un número de whatsapp en què poder denunciar agressions sexuals

- PUBLICIDAD -
Vista del público del Marearock durante el concierto de Lendakaris Muertos

Vista del públic del Marearock durant el concert de Lendakaris Muertos.

Malgrat el problema tècnic que va retardar els concerts de la primera jornada, el Marearock segueix endavant d'acord amb allò previst. El festival compta en la seua segona jornada amb les actuacions de Sons Of Aguirre, Riot Propaganda o El Último ke zierre, entre altres.

Per al diumenge i com a clausura dels concerts, destaquen Non Servium, Desakato i Soziedad Alcohòlica, amb música programada des de les sis de la vesprada fins a l'alba. Es tracta del primer any, en les seues dotze edicions, que el certamen se celebra en el recinte firal d'Elx. Una fallada elèctrica va retardar la festa de benvinguda i va provocar les queixes de multitud d'usuaris per xarxes socials, encara que des de l'organització van insistir que en la zona d'acampada hi havia bon ambient.

Com a novetat, durant el cap de setmana s'ha habilitat un punt violeta i un número de whatsapp en què es poden denunciar les agressions sexuals, humiliacions o vexacions, tant si s'és víctima com a testimoni. El telèfon d'atenció és 610392137 i també s'han habilitat xarxes socials del festival per a formular possibles denúncies. Aquest espai està gestionat íntegrament per dones i l'objectiu és mantenir unes festes lliures de violència de gènere i donar seguretat a les dones que acudeixen al festival.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha