Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Al setembre no paren els ritmes festivalers

Concert de Smoking Souls en un festival local

Laura Martínez

València —

Setembre és el mes maleït. El final de l’estiu, la tornada a la faena, el començament del curs… i les xarxes socials repeteixen fins a la sacietat la cançó de Green Day (Wake m’up when september ends).

Sembla, doncs, que el nové mes de l’any rima amb desídia i agonia com si es tractara de la fi del món. No obstant això, el terreny festivaler aguanta encara per a fer la rentrée més suportable.

En el marc de les festes patronals de l’Alcúdia està la Nit del Rock el pròxim 2 de setembre, en què actuaran Auxili, Vadebo, Mafalda, Smoking Souls, Funkiwis i el grup local Els Ullals. Les entrades poden comprar-se per 5 euros via web.

El dissabte 3 se celebra a Sueca l’Espigarock, un petit festival amb un nom bastant orientatiu. De caràcter gratuït, tindrà dos espais: l’un per a música en el recinte –Recinte Fester Sueca Parc– i l’altre a la plaça de l’Ajuntament per a les actuacions de Feliu Ventura i Xavi Sarrià. Al recinte principal, els concerts aniran a càrrec de Reincidentes Oficial, Els Catarres i Atupa, a més de Mai Mai, Gramoxone Ska Band, Escala i Corda (dj set) i Xaranga L’Anvit 33. Tots a partir de les deu i mitja de la nit.

El 10 de setembre arriba la cita per partida doble. A Carcaixent, el RAF arriba carregat de rock i rap reivindicatiu de la mà de Soziedad Alkoholika, Lendakaris Muertos, Los Chikos del Maíz, Envidia Kotxina, Dremen, Vadebo, Voltor, Leukoners i Terrotovators. Des de 18 euros i a partir de les 16 hores, al recinte esportiu Feve. D’altra banda, el mateix dia se celebra a la localitat alacantina de l’Alqueria d’Asnar el Festiniu. Organitzat pels joves de la localitat, el festival està encapçalat pels valencians Auxili, seguits de Juantxo Skalari, Strombers i els artistes guanyadors del concurs que va organitzar el festival.

Així doncs, aquests són alguns exemples de com localitats de tota la geografia valenciana es converteixen en escenaris per un dia i amenitzaran la tornada a la realitat després de l’oasi de l’estiu.

Sobre este blog

Etiquetas
stats