Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

À Punt activa el seu lloc web amb continguts infantils i accés a la ràdio

La programació infantil penjada en el web de À Punt

elDiariocv

Valencia —

À Punt ha obert aquest dilluns una nova finestra amb l’activació del seu lloc web. Així es va completant l’espai de comunicació valencià. En aquesta ocasió, els principals destinataris dels continguts que s’ofereixen són els més menuts de la casa perquè l’espai de 'La Colla' hi té un lloc molt destacat.

A 'La Colla', els xiquets i les seus famílies hi trobaran sèries d’animació de producció pròpia, com ara 'Catracric, catacrac', que conta les rondalles d’Enric Valor, o sèries adreçades tant a públic preescolar, amb títols com ara 'Calcetins' o 'Els meus monstres i jo'. També es recuperen sèries mítiques i molt demanades per l’audiència, com és el cas d’Hamtaro i Doraemon.

La selecció d’aquestes sèries s’ha fet seguint els criteris que marca la Carta de valors amb què es van dotar els mitjans públics valencians i la inclusió de continguts per a les diferents edats de preescolar i infantil, sense oblidar el compromís amb l’emissió de productes que faciliten l’aprenentatge de l’anglés. Així, els menuts podran veure Socks o Dani the Tiger, entre d’altres.

Però no només hi haurà animació. 'La Colla' presentarà una sèrie amb personatges propis que són Els bíters, que protagonitzen aventures i que inclouen cançons populars valencianes.

A més de les sèries, en la web es pot trobar informació sobre la nova ràdio pública, que va començar oficialment les seues emissions fa just una setmana, i escoltar en directe la programació radiofònica.

El portal web estarà actiu fins al llançament de la plataforma multimèdia.

D’altra banda, À Punt té previst iniciar una campanya de publicitat en diferents mitjans de comunicació i en suports digitals per tal de donar a conéixer l’espai públic de comunicació valencià. Des de fa dies, la marca d’À Punt ja es pot veure en tanques publicitàries del territori saludant les valencianes.

Etiquetas
stats