eldiario.es

9

El Bus de la Llengua hace parada el Día de la Infancia en València

El Bus de la Llengua durante su recorrido por la Comunitat Valenciana

El Bus de la Llengua de la campaña de promoción lingüística de la Generalitat Valenciana 'Sempre teua. La teua llengua' vuelve a València para participar en la jornada de celebración del Día Internacional de la Infancia.

Esta jornada se celebra el día 18 de noviembre, en la plaza del Patriarca, y está organizada por la Conselleria de Igualdad y Políticas Inclusivas.

El bus formará parte de una de las actividades lúdicas dirigidas a niñas, niños y adolescentes con el fin de promocionar los derechos de la infancia. Así, se podrá participar en los talleres del bus, que diariamente recorren todos los rincones del territorio valenciano.

Seguir leyendo »

“Sempre teua. La teua llengua” arriba a les platges valencianes durant l’agost

La Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport porta a terme la campanya “Sempre teua. La teua llengua” a les platges valencianes durant l’agost.

Segons el director general de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano: “La llengua està present a tots els espais, fins i tot durant les vacances. Per això hem triat el nostre litoral per establir ponts amb la ciutadania amb el foment de l’ús habitual de la nostra llengua”.

Es repartiran un total de 20.000 bosses de platja des del 4 fins al 26 d’agost en diverses platges del territori valencià. El cap de setmana del 4 i el 5 d’agost, és el torn de les platges de la Malva-rosa i la Patacona de València, així com d’Alacant ciutat; l’11 i el 12 d’agost, de Moncofa i de Santa Pola; el 18 i el 19 d’agost, d’Alcossebre i de Torrevieja, i el 25 i el 26 d’agost, de les Arenes de València i de Calp.

Seguir leyendo »

Sempre teua, la teua llengua

Seguir leyendo »

Bus de la llengua: Itinerari

01/06/2018 - 02/06/2018
Alfafar

04/06/2018 - 06/06/2018
Benetússer

07/06/2018 - 09/06/2018
Massanassa

Seguir leyendo »

Un bus per connectar els valencians mitjançant la llengua

El Bus de la Llengua a València

El Bus de la llengua te previst recòrrer més d'un centenar de pobles de tota la Comunitat Valenciana per a promocionar l'ús social del valencià a través de cinc tallers que conjuminen l'aspecte didàctic amb el lúdic i "construir així ponts entre les diferents localitats i connectar als valencians de totes les comarques".

El passat mes de març començava a rodar el Bus de la Llengua, i ho feia visitant Castelló coincidint en les festes de la Magdalena i Valencia durant Les Falles. En total, visitarà enguany centres educatius i centres comercials de 77 municipis i en 2019 recorrerà 29 localitats més per a vincular aquesta campanya mòbil a tres elements fonamentals: l'aula, el carrer i la festa.

Seguir leyendo »