eldiario.es

9

“Tenim beques d'excel·lència amb les que asumim el cost íntegre de la carrera; volem donar accés a tothom i retindre talent”

Lucía Egea, directora del centre universitari Edem, apunta que busquen alumnes emprenedors, amb bon expedient acadèmic i que vulguen fer coses diferents”

El centre universitari Edem, adscrit a la Universitat de València i la Universitat Politècnica, ha duplicat el número de places en ADE i Ingenieria de gestió per al proper curs. “Busquem alumnes emprenedors, amb bon expedient acadèmic i que vulguen fer coses diferents”, explica Lucía Egea, directora d'Edem, que recorda que la meitat del grau és en anglés i tots els anys es fan pràctiques en empreses. Segons Egea, “quasi el 40 % dels estudiants d'Edem són becats o als qui finançem els estudis”. “Tenim beques a l'excel·lència per a estudiants de matrícula als que paguem tota la carrera. Volem donar accés a tothom i retindre talent, per a que no se'n vagen fora”, argumenta.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha