eldiario.es

9

À Punt es dispara al 4,7% de 'share' amb la cobertura del temporal

La televisió pública valenciana duplica la seua audiència, els noticiaris de migdia i nit arriben al 8% i À Punt Directe al 5,4%

À Punt Directe ofreció una programación especial centrada en la información sobre el temporal

À Punt Directe va oferir una programació especial centrada en la informació sobre el temporal.

À Punt ha duplicat la seua audiència televisiva durant la jornada d'aquest dijous i el seu especial informatiu centrat en el temporal de gota freda. Així, va registrar una audiència mitjana del dia d'un 4,7%, pràcticament el doble de l'audiència del 2,4% que havia obtingut en els seus primers mesos.

Per programes, els més vistos van ser els noticiaris de 'NTC' que tant en la seua edició de dia com en la de la nit van obtindre el mateix resultat d'un 8%. A continuació se situa un altre dels seus programes estrela, 'Terra Viva' que va aconseguir un 6,9% de share, mentre que l'especial informatiu de 'À Punt Directe', centrat en el temporal, va arribar al 5,4%.

Des d'À Punt s'ha informat que per a aquest divendres s'ha modificat també la graella de la programació per a continuar fent un especial seguiment de l'evolució del capítol de gota freda. Aquesta modificació se centra fonamentalment en l'allargament de l'horari dels espais informatius.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha