Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El ataque limitado de Israel a Irán rebaja el temor a una guerra total en Oriente Medio
El voto en Euskadi, municipio a municipio, desde 1980
Opinión - Vivir sobre un polvorín. Por Rosa María Artal

Rivera diu que cal que hi haja govern “sí o sí” i repta els seus rivals a no demanar butaques

Albert Rivera, durant l'acte de Ciutadans al Port de València.

EURPA PRESS

Valencia —

El candidat de Ciutadans a la Presidència del Govern, Albert Rivera, ha assegurat aquest diumenge que Espanya “cal que tinga govern sí o sí” després del 26 de juny perquè “ja n’hi ha prou de llançar els daus” i ha proposat a qui l’única cosa que els importa és “la cadira” que es comprometen, amb vista a futures negociacions, a “no demanar butaques”. “A veure si poden acceptar l’aposta”, ha afegit.

Així s’ha pronunciat Rivera en l’acte d’inici de la precampanya celebrat al port de València davant de gairebé mig miler de simpatitzants, al qual han assistit també el cap de llista al Congrés per València, Toni Cantó, el portaveu de C’s en les Corts Valencianes, Alexis Marí, l’eurodiputada Carolina Punset o la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas, entre altres dirigents de la formació taronja.

En l’acte, en què s’ha presentat el vídeo de campanya, sota el lema ‘Temps d’acord, temps de canvi’, Rivera ha apuntat que el país afronta una cruïlla en l’àmbit polític i els ciutadans tenen a la mà optar pel “canvi a millor” que proposa Ciutadans o els “venedors de fum”, en al·lusió a Podem.

Precisament les crítiques al candidat de Podem, Pablo Iglesias, i també al ‘popular’ Mariano Rajoy, han centrat una bona part del discurs de Rivera, que ha assegurat que la gent “té dret a emprenyar-se” perquè repetir les eleccions costarà 170 milions d’euros perquè “l’un va dir no al rei i l’altre va dinamitar tots els acords”. A Iglesias s’ha referit com “l’home que no vol acords” i ha lamentat que “ha aconseguit que no hi haja govern per la seua vicepresidència”.

Etiquetas
stats