Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Ara, eldiario.es en valencià

eldiariocv.es estrena edició en valencià

elDiariocv

Valencia —

A partir del dilluns 2 de novembre, eldiario.es ofereix la informació de la Comunitat Valenciana també en la llengua pròpia del país. Els lectors podran triar entre la versió en castellà o la versió en valencià d’eldiariocv.es. Es tracta d’una possibilitat ja utilitzada en l’edició de Catalunya, on l’oferta de les dues versions és comuna en molts diaris, però que constitueix un fet inèdit en el panorama mediàtic valencià.

Amb aquesta iniciativa, eldiario.es es converteix en el primer mitjà que ofereix la informació valenciana en les dues llengües oficials de la comunitat autònoma. I ho fa amb la vocació de contribuir a fer efectiu l’objectiu recollit en la Llei d’ús i ensenyament del valencià, que en el títol tercer estableix que “tots els ciutadans tenen el dret de ser informats pels mitjans socials de comunicació, tant en valencià com en castellà”.

A partir del dia 2 de novembre, per tant, eldiario.es es pot consultar, en l’apartat de la Comunitat Valenciana, en la llengua que trie el lector o la lectora, sense altre protocol que clicar la pestanya corresponent. Dins de la seua política de potenciació de la informació valenciana, es tracta d’una aposta important d’eldiario.es per un periodisme de proximitat, compromés amb la realitat valenciana, en la seua pluralitat i diversitat.

Etiquetas
stats