eldiario.es

9

L'Audiència arxiva la causa del circuit de Fórmula 1 en la qual estava processat Camps com demanava Anticorrupció

La Sala diu que "no basta el cost elevat" del traçat, que qualifica com a "previsible" malgrat que l'expresident va dir "que el cost seria 0"

El PSPV afea al PP sus "lecciones de moral" sobre altos cargos y recuerda que "Camps batió el récord con 245"

Francisco Camps.

L'Audiència Provincial de València ha decidit arxivar la causa per les presumptes irregularitats durant el procés de construcció del circuit urbà de F1 a València, tal com havia sol·licitat la Fiscalia Anticorrupció i en contra del criteri de la jutgessa instructora del cas.

En una interlocutòria d'aquest passat dilluns, facilitada pel Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV), la Secció Cinquena de l'Audiència Provincial de València segueix la línia d'Anticorrupció i veu prescrit, cas que n'hi haguera, el possible delicte de prevaricació.

Aquest delicte, continua la resolució, únicament seria perseguible encara en virtut de la seua connexitat amb una malversació de cabals públics agreujada, cosa que, en no acreditar-se un "perjudici econòmic directe per a la Generalitat Valenciana, "no ha sigut possible constatar de forma fefaent".

"No basta per a aconseguir una conclusió diferent el cost elevat del circuit de Fórmula 1, fet previsible malgrat les manifestacions del senyor Camps en el sentit que el cost del mateix seria 'zero'", agrega el tribunal.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha