Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La confesión de la pareja de Ayuso desmonta las mentiras de la Comunidad de Madrid
El plan del Gobierno para indemnizar a las víctimas de abusos agita la Iglesia
Opinión - El pueblo es quien más ordena todavía. Por Rosa María Artal

L'Audiència nega que Zaplana isca de presó mentre la jutgessa cerca els diners en Panamà, Luxemburg i Uruguai

Eduardo Zaplana durant un escorcoll policial el dia de la seua detenció.

Sergi Pitarch

0

L'Audiència de València ha tornat a rebutjar l'eixida de presó de l'exministre de Treball i expresident de la Generalitat Valenciana, Eduardo Zaplana, pel risc a la desaparició o manipulació de proves.

El tribunal ha decidit mantenir en la presó el polític com ho ha fet en altres tres ocasions la jutgessa instructora de l'operació Erial malgrat el delicat estat de salut de Zaplana, que està en tractament per una leucèmia.

Mentrestant, la investigació continua en marxa amb la cerca per part dels investigadors dels diners que suposadament va blanquejar Zaplana. Fonts coneixedores de la investigació -que continua secreta- apunten al fet que s'haurien enviat comissions rogatòries a Luxemburg, Panamà i Uruguai.

En el país membre de la Unió Europea creuen els investigadors que el polític hauria cobrat una comissió de 6,5 milions d'euros per l'adjudicació a Sedesa -de la família de l'exnúmero 2 de Francisco Camps, Juan Cotino- d'una concessió en el Pla Eòlic Valencià.

Etiquetas
stats