Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Benavent implica la direcció del PP de València en el cobrament de comissions il·legals

L’exgerent d’Imelsa, Marcos Benavent, atén els mitjans a les portes de la Ciutat de la Justícia

elDiariocv

València —

Marcos Benavent, l’exgerent de l’empresa pública Imelsa autodenominat “ionqui dels diners”, ha apuntat directament l’expresident de la Diputació de València, Alfonso Rus, i altres dirigents del PP pel que fa a la presumpta trama de cobrament de comissions.

Així, ha assegurat després de declarar davant del jutge pels ‘zombis’ de la institució provincial, que hi havia una caixa B en el PP valencià, “com en tots els llocs”, alhora que confirmava que la trama es quedava comissions del 2 i el 3 per cent i ell es quedava amb una “part menuda”, mentres que la resta es donava a gent “del partit”.

L’exdirigent d’Imelsa s’ha referit a Vicente Betoret, president actual del PP a la província de València i que no està imputat en la causa, de qui ha assegurat que, com a número dos del Partit Popular a la província, estava “en la cuina de moltes coses”. També ha confirmat que és Rus qui figura en les gravacions comptant diners en un cotxe, una cantada –“...dos milions de peles”– que ha explicat que procedien d’una comissió. Es dóna la circumstància que Rus sempre ha negat que fóra la seua veu la que ix en la gravació.

Així mateix, l’exgerent d’Imelsa ha relatat que, com a recaptador, portava els diners “al partit” i “ells ho distribuïen”, un repartiment que es produïa en dependències de la Diputació de València i de la Delegació de Cultura de l’Ajuntament de València, així com també en cotxes i en restaurants.

Etiquetas
stats