eldiario.es

Menú

El jutge deixa eixir de presó per primera vegada l'exconseller Blasco, condemnat per corrupció

El Jutjat de Vigilància Penitenciària número 1 de la Comunitat Valenciana li permet dues eixides de tres dies pel seu bon comportament i el risc inexistent de fugida

- PUBLICIDAD -
Rechazada la petición del exconseller Blasco de tener permisos penitenciarios

Rafael Blasco. EFE

El Jutjat de Vigilància Penitenciària 1 de la Comunitat Valenciana, amb seu a València, ha estimat la queixa de Rafael Blasco contra la negativa de la junta de tractament del centre penitenciari en el qual està pres d'atorgar-li permisos.

El jutge considera que no hi ha un risc rellevant de trencament ni de comissió d'un nou delicte ni que l'eixida repercutisca negativament en el seu programa de tractament, motius pels quals li atorga dos permisos de tres dies cadascun.

Els permisos els disfrutarà el pres en les dates que siguen determinades pel centre penitenciari.

L'exconseller va ser condemnat a sis anys i mig per delictes de malversació, prevariació i falsedat documental en el Cas Cooperació. En els dos anys i quatre mesos que porta pres de manera ininterrompuda no ha gaudit de cap eixida.

A més de la pena ja acomplida, el jutge també ha valorat el bon comportament del reclús, els elements de suport sòcio-familiar fora de la presó i la seua edat, 72 anys.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha