eldiario.es

9

Brussel·les investigarà les ‘mossegades’ del PP valencià

L’Oficina Europea de Lluita contra el Frau investigarà les ajudes comunitàries enviades a Imelsa, Ciegsa i el SERVEF després de conéixer més informació sobre l’operació Taula

Benavent cree que Rajoy, Camps y el PP conocían la trama corrupta en Valencia

Marcos Benavent, exgerent d’Imelsa EFE

La Unió Europea tornarà a investigar institucions valencianes. Segons informa el diari El Mundo, l’Oficina Europea de Lluita contra el Frau (OLAF) investigarà les subvencions a Ciegsa, Imelsa, el SERVEF i altres institucions que van rebre les ajudes comunitàries.

La investigació s’ha obert una vegada s’han conegut més informacions sobre el desenvolupament de l’operació Taula, que qualifica el PP com una “organització criminal”. Segons el mateix diari, tècnics de la Intervenció General de l’Estat (IGE) es van traslladar a les dependències d’Imelsa –ara Divalterra– per conéixer la destinació de les ajudes.

Es revisaran totes les subvencions que s’hi van adjudicar en el període de Marcos Benavent en la Diputació, del 2007 al 2014. La IGE revisa també les ajudes d’ocupació i formació a través del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF) i l’empresa pública Ciegsa, utilitzada per a desviar milions d’euros en comissions.

El jutge del cas Taula va demanar fa uns quants mesos a la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil que informara «dels contractes investigats en l’àmbit de l’Ajuntament de València, Imelsa o Ciegsa finançats o cofinançats amb fons procedents de la Unió Europea» per a remetre’ls a l’OLAF.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha