Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La izquierda busca reconstruirse ante el nuevo ciclo político
El PP de Ayuso bloquea la investigación de los negocios de su pareja
Opinión - 'Un español cuenta algo muy sorprendente', por Isaac Rosa

Brussel·les investigarà les ‘mossegades’ del PP valencià

Marcos Benavent, exgerent d’Imelsa

elDiariocv

La Unió Europea tornarà a investigar institucions valencianes. Segons informa el diari El Mundo, l’Oficina Europea de Lluita contra el Frau (OLAF) investigarà les subvencions a Ciegsa, Imelsa, el SERVEF i altres institucions que van rebre les ajudes comunitàries.

La investigació s’ha obert una vegada s’han conegut més informacions sobre el desenvolupament de l’operació Taula, que qualifica el PP com una “organització criminal”. Segons el mateix diari, tècnics de la Intervenció General de l’Estat (IGE) es van traslladar a les dependències d’Imelsa –ara Divalterra– per conéixer la destinació de les ajudes.

Es revisaran totes les subvencions que s’hi van adjudicar en el període de Marcos Benavent en la Diputació, del 2007 al 2014. La IGE revisa també les ajudes d’ocupació i formació a través del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF) i l’empresa pública Ciegsa, utilitzada per a desviar milions d’euros en comissions.

El jutge del cas Taula va demanar fa uns quants mesos a la Unitat Central Operativa (UCO) de la Guàrdia Civil que informara «dels contractes investigats en l’àmbit de l’Ajuntament de València, Imelsa o Ciegsa finançats o cofinançats amb fons procedents de la Unió Europea» per a remetre’ls a l’OLAF.

Etiquetas
stats