Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La nova radiotelevisió valenciana preveu 42,8 milions de subvenció i 4 milions d'ingressos per a la seua estrena

Reunió del Consell Rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació.

elDiariocv

Per a l'exercici de la seua estrena, el de 2018, en el qual està previst que comence a emetre la nova radiotelevisió valenciana, la Generalitat destinarà un pressupost similar al de 2017. El consell rector de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació ha aprovat aquest dijous una xifra, que s'incorporarà als pressupostos autonòmics del 2018, de 55 milions d'euros, la mateixa quantitat que enguany.

D'aqueixa xifra, fins a 46,8 milions aniran a parar a la Societat Anònima de Mitjans de Comunicació de la Comunitat Valenciana, empresa que gestionarà la nova cadena Àpunt que dirigeix la periodista Empar Marco. Això suposa un increment de 10 milions en relació amb el pressupost que ha tingut aquest exercici.

Àpunt preveu començar a funcionar amb 42,8 milions de subvenció i 4 milions d'euros procedents d'ingressos d'explotació. En el capítol de despeses, 20,3 milions es destinaran a personal i la mateixa quantitat a pagar produccions i treballs realitzats per empreses externes.

La Corporació, per la seua banda, destinarà 2,8 milions a personal, 7,1 milions a serveis exteriors i altres despeses de gestió corrent i 2,2 milions a inversions.

El consell rector ha aprovat també sol·licitar una modificació del seu pressupost de 2017 per a “incrementar en 11 milions el capítol destinat a inversions”.

Aprovada una sèrie de la companyia de Xavi Castillo

D'altra banda, l'organisme ha aprovat, atès que supera els 250.000 euros, el contracte de la sèrie Les noves historietes medievals, de la companyia Pot de Plom.

Es tracta d'una producció de 13 capítols, que en el seu moment va aprovar l'Alt Consell Consultiu de Ràdio i Televisió, amb un cost de 441.698 euros. La sèrie de la companyia teatral del conegut còmic Xavi Castillo està dirigida a tots els públics.

stats