Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Música, barbacoes o baralles de galls es traslladen del Cabanyal al centre de València per a denunciar els problemes

Membres de Salvem el Cabanyal traslladen les seues queixes a Joan Ribó i Ximo Puig.

Carlos Navarro Castelló

El carrer de Colom, el centre neuràlgic econòmic i comercial de València, viurà per unes hores els problemes de convivència que arrossega el barri del Cabanyal, especialment l'anomenada 'zona zero'.

I és que, l'associació de veïns del barri i la plataforma Salvem el Cabanyal han anunciat que duran a terme una protesta aquest dimecres de 19.00 a 21.00 hores en plena plaça dels Pinazo.

La portaveu de l'entitat veïnal, Pepa Dasí, ha explicat que faran una una espècie de performance en la qual escenificaran els problemes amb els quals han de bregar dia a dia: “Es tracta de reivindicar solucions als problemes que no s'han esmenat”, ha explicat.

Així, per exemple, simularan la realització de fogueres amb barbacoes, de baralles de galls amb peluixos o de tripijocs. A més, jugaran al futbol i posaran música.

Totes aquestes situacions són habituals durant les 24 hores en els carrers del barri mariner sense que fins al moment des de l'Ajuntament i la Delegació del Govern hagen sigut capaços de posar-los fre, tal com van denunciar des de Salvem el Cabanyal mitjançant un vídeo.

Els integrants de la plataforma, a més, van traslladar tots aquests problemes i van exigir solucions la setmana passada tant al president de la Generalitat, Ximo Puig, com a l'alcalde de València, Joan Ribó, durant una visita d'aquests a les obres de reurbanització de diversos carrers del barri.

Etiquetas
stats